Costul unei terase din beton amprentat - avantaje

Pavarea unei terase cu beton amprentat costa mai puţin decat pavarea unei terase cu piatra, caramida, gresie, granit sau piatra cubica. Adevărul este unul si simplu, si anume ca o terasa realizata cu pavaj din materiale naturale va fi intotdeauna mai scumpa şi necesită o muncă mult mai mare si intensa pentru a fi instalata.

Majoritatea firmelor de constructii si de pavaje din beton amprentat estimeaza costul unei terase pavate cu beton amprentat ca fiind unul de trei ori mai mic decat cel al unei terase construite cu materialele naturale specificate mai sus.

In sprijinul acestui avantaj in ceea ce priveste pavajului din beton amprentat vine in aceasta situatie pretul mic combinat cu o gama larga de modele, texturi şi culori disponibile, acestea fiind principalele avantaje care atrag beneficiarul unei terase in a opta pentru o terasa construita prin tehnologia amprentarii betonului.

Reţineti insa ca preturile pot varia considerabil în funcţie de zona, pretul materialelor din zona respectiva si de ce sa ne ferim si de calificarea prestatorului angajat...asa ca mare grija si ATENTIE la amatorii din domeniu...un pret mic nu inseamna neaparat si o lucrare de calitate - insa e valabila si reciproca.

Vizitati pagina oficiala: http://betondecorativ.com